Medlemskapsnivå ändra

You have selected the Egen Rådgivningslinje + synlig profil på hemsidan membership level.

Här får du synas på vår sida + eget nummer i betald rådgivningslinje.

Du kan synas på vår sida med en bild, namn du önskar dig och ditt direkt rådgivningsnummer från oss.

Egen betald rådgivningslinje: du kan göra din egen medial, coaching eller rådgivningslinje, ta betalt av kunder och möta de kunder som behöver din hjälp när som helst på dygnet. Du kan listas på vår sida men du kan också sprida information om linje på andra håll, såsom sociala medier och egen hemsida. Vi hanterar administration och utbetalningar för dig samt uppläggning av profil på vår hemsida. Du betalar en prenumerationsavgift per månad och vi drar ca 15% administrationskostnader (trafikavgifter från telefoni kan tillkomma) på samtalsförsäljningar för att täcka administration och IT kostnader. För varje timme samtal får du ca 900-1000kr * Prisupplägg är standard för alla.

 

Vi tar inte ansvar för vad som sägs och vad sker emellan dig och kunder. Vi frigör oss från ansvar. Vi frigör oss från ansvar i fall det sker något tekniskt problem som är utanför vårt kunskapsområde och möjlighet att åtgärd från tredje parter, om det händer någon förlust eller orsakar störning i ditt arbete vid oväntade händelser i världen.

*Observera att vi inte kan styra över trafikkostnader som kommer från telefoni leverantörer, skatt och svensk lag.

Du accepterar våra villkor när du beställer detta medlemskap.

Erbjudandet gäller bara om du är i Sverige eller har ett fungerande svenskt mobilnummer.

Återbetalas ej och registreringen är bindande i två år (24 månader), tre månaders uppsägningstid annars förnyas avtalet automatiskt. Ej ångerrätt. Villkoren skickas till din mejl efter bekräftelsen. Ångerrätten gäller ej.

Första månad betalar du inkl. uppläggningsavgift. Därefter betalar du ca 995kr  exkl. moms. Det är det endast du betalar månadsvis till oss. Det tillkommer inga extra avgifter. Du är ansvarig för att det finns täckning på ditt kort varje månad och att dina kortuppgifter är uppdaterade. Går prenumerations kostnader inte genom har vi rätt att skicka en faktura med tillägg av fakturaavgift och 22% dröjmålsränta pga. förseningen.

Priset för medlemskap är nu SEK 1,559.00 and then SEK 1,250.00 per Månad for 24 more Månader.


Kontoinformation Har du redan ett konto? Logga in här

LÄMNA DETTA TOMT